Hitta löparkläder för alla årstider

Vädret kan påverka din motivation när det gäller löpning och du kanske väljer att stå över när det regnar, blåser eller snöar. Om du klär dig rätt kan du klara vilka årstidsprövningar som helst.

De allra flesta löpare vet hur viktigt det är med rätt kläder. På www.aimn.se kan du hitta svarta träningstights i olika material och utföranden. Här finns träningstights för alla kroppsformer och storlekar. Samtliga träningstights är tillverkade av kvalitetsmaterial som leder bort fukt och svett. Du kan hitta alla olika typer av träningskläder för din löpning på denna sajt.

Träna i alla väder

Du kan i princip springa året om. Den enda utmaningen du står inför är valet av kläder och därför ska du investera i rätt kläder och planera i förväg. I kyligt väder behöver du satsa på material som är fuktdrivande för att hålla dig varm och torr under hela passet. Material som passar bra i kyla är till exempel ull, nylon, propylen och polyester. Du ska också använda dig av principen lager på lager för att hålla värmen. Ytterst behöver du vindtäta plagg som andas, är det riktigt kallt sätter du på dig ett mellanlager och innerst använder du fuktavvisande plagg. Glöm inte mössa och vantar. Ska du springa en varm sommardag ska du använda fuktdrivande material även vid dessa tillfällen, som absorberar svetten och håller dig sval.

mh-purity-lite