Utrusta löparklubben med en lyxig duschhörna

Att springa är nästan det härligaste som finns, men det är om möjligt ännu härligare att avsluta löpturen med en uppfriskande dusch. Är ni en löparklubb med en egen klubblokal bör ni med andra ord utrusta den med en sådan. Ett smart val är en smidig duschhörna. Här berättar vi mer.

Praktiskt med duschhörna

Många löparklubbar har inte speciellt stora lokaler. Kanske finns det bara ett enkelt, mindre våtutrymme. I ett sådant kan det vara svårt att få plats med någon större dusch. Då är en duschhörna ett bra val. En sådan placeras, precis som det låter, i ett hörn. Den har smarta väggar som sluter till och gör att inte vatten stänker på golvet. Det finns ju inget värre än att ha råkat blöta ned hela badrummet under duschen. Har ni ett lite större våtutrymme kan ni enkelt installera flera duschhörnor. Då kan fler personer åt gången duscha efter löppasset. Duschhörnor finns i mängder av olika utföranden, allt från stilrena med glasväggar till sådana som har en snygg industriell design med svarta detaljer. Det är bara att välja den modell som passar ert utrymme bäst.

Anlita en rörmokare för installation

Ska ni installera en duschhörna på löparklubben är det bäst om ni anlitar en behörig rörmokare. Att hålla på och pyssla med vattenledningar själv är nämligen sällan en god idé. Risken är att det blir fel och att ni i värsta fall råkar ut för kostsamma vattenskador. Visst är det en investering att anlita en duktig fackman, men det är pengar som är väl använda.

Dusch på löparklubben ger nya möjligheter

Att ha en dusch på sin löparklubb kan också ge nya möjligheter. Till exempel kan det bli lättare att anordna tävlingar då det finns duschmöjligheter för deltagarna. Kanske kan ni ordna ert alldeles egna vårrus eller löparläger? Att bjuda in till kurs med praktiska övningar blir också mycket enklare om det finns möjlighet till dusch. Det bästa av allt är nog dock att ta sig ut på ett pass vid löparklubben och sedan ta en varm och härlig dusch efteråt. En duschhörna är dessutom inte speciellt dyr så om ni finansierar den tillsammans i klubben blir den en ganska billig investering.

mh-purity-lite